Céline

Hoi ik ben Céline, Ik ben in 1994 geboren te Zaandam. Ik heb een grote zus zij heet Julie. Julie woont samen met Jelmer in Hoofddorp, ik ben dol op mijn zus. Mijn best vriendin heet Usanne. Zij woont in Haarlem met haar vriend. Ik werk bij Tante Tee. Dat is een lunchroom In Krommenie. Daar help ik bij het klaarmaken van gerechten. Verder werk ik bij de Hooimaker. Dat is een zorgatelier met een winkeltuin In Assendelft. Soms werk ik daar in de tuin of maken we spullen van glas voor in de winkel. Ik heb het bij allebei reuze naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn paardrijden en muziek. In de toekomst hoop ik een eigen plek te hebben waar ik gezellig met andere mensen mag wonen en eten kan koken. Want dat vind ik ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *