Rosalie

Ik ben Rosalie, geboren in 1998 in Zaandam en ik ben opgegroeid in Wormer. Ik woon nu nog thuis met mijn vader Jeroen, moeder Lucia, oudere broer Christian en jonger zusje Madelon.
Mijn rooie kater Kees is mijn lieve viervoeter.
Ik luister graag naar de muziek van Nick en Simon en als het even kan ga ik naar hun concerten. Ook kook ik graag voor mijn familie. Ik hou erg veel van vissen. Ik zit op tennis bij Zaansport in Zaandam en vaar graag met mijn boot in het Wormer- en Jisperveld. AJAX en het Nederlands voetbalelftal vind ik heel erg goed. En ik hou van koken. Ik werk bij restaurant “de Andere Oever” in Purmerend. Het liefst sta ik in de keuken en maak ik lekkere dingen klaar voor de gasten en cliënten van Odion. Ik heb er zin in om in Zaandam te komen wonen bij het nieuwe plan van Stichting Goed Wonen Zaanstreek. Gezellig met andere bewoners leuke dingen doen maar ook een fijn eigen appartement te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *