Bewoners

 We hebben helaas nog geen woonplek, maar wel toekomstige bewoners. Ze stellen zich graag even voor. Ze ontmoeten elkaar regelmatig voor een gezellig samenzijn onder professionele leiding.

Even voorstellen …

Bruno

Sydney

Ik ben Sydney en ik ben 26 jaar. Ik hou van gezelligheid en mensen om mij heen, maar ik hou ook van muziek, bioscoop en theater. In mijn vrije tijd doe ik veel aan gamen, zoals Mario.
Twee dagen per week werk ik bij de theatergroep van Odion. We bedenken daar leuke voorstellingen om mee op te treden. We hebben zelfs een film gemaakt. Ik speel in die film verschillende rollen.
De andere dagen werk ik met textiel bij de stichting Enzo op het Atelier en in de bediening bij restaurant de Verrassing aan de Zaan. Dat is leuk, want dan heb ik soms een leuk gesprek met een klant. Bij de Verrassing ben ik de enige medewerker met een verstandelijke beperking. Daar ben ik best wel trots op.
Ik wil graag bij Goed Wonen Zaanstreek wonen, omdat er leuke mensen komen wonen, die ik al ken.

Michelle

Mijn naam is Michelle Minnebo ik ben in 2002 geboren, ik werk bij tante Tee in Krommenie en bij café Benee in Wormer. Bij Only Friends in Amsterdam doe ik aan hockey en streetdance.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te puzzelen, loomen, strijkkralen, kleuren, diamond painting of met technisch lego bezig te zijn. Maar natuurlijk zit ik ook graag op mijn Nintendo Switch en iPad.

Esmee

Mijn naam is Esmée. Ik ben geboren in 1996.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax. Daarom vind ik het hartstikke tof dat ik een dag in de week in de Johan Cruijff Arena werk.
Ik werk ook in de bediening bij Tante Tee, een lunchroom. Ik hou ervan om gezellig met de klanten van lunchroom Tante Tee te praten, als ik ze hun bestelling breng.
Ik kijk ernaar uit om op mezelf te gaan wonen, maar ook om met de andere bewoners samen te koken en naar Ajax te kijken.  

 

Celine

Hoi, ik ben Céline. Ik ben in 1994 geboren te Zaandam. Mijn grote zus, Julie, woont samen met Jelmer in Hoofddorp. ik ben dol op mijn zus. Mijn best vriendin heet Usanne. Zij woont in Haarlem met haar vriend.
Ik werk bij Tante Tee. Dat is een lunchroom In Krommenie. Daar help ik bij het klaarmaken van gerechten. Verder werk ik bij de Hooimaker. Dat is een zorgatelier met een winkeltuin in Assendelft. Soms werk ik daar in de tuin of maken we spullen van glas voor in de winkel. Ik heb het daar reuze naar mijn zin. Mijn hobby’s zijn paardrijden en muziek.
In de toekomst hoop ik een eigen plek te hebben, waar ik gezellig met andere mensen mag wonen en eten kan koken. Want dat vind ik ook leuk.

Goed Wonen Zaanstreek

Samen leven in een warm thuis