Bewoners

Ze kunnen er alleen nog maar van dromen: hun eigen appartement en de gemeenschappelijke ruimtes. En … ze stellen zich hier even voor: onze toekomstige bewoners.

Rosalie

Ik ben Rosalie, geboren in 1998 in Zaandam en ik ben opgegroeid in Wormer. Ik woon nu nog thuis met mijn vader Jeroen, moeder Lucia, oudere broer Christian en jonger zusje Madelon. Mijn rooie kater Kees is mijn lieve viervoeter. Ik luister graag naar de muziek van Nick en Simon en als het even kan ga ik naar hun concerten. Ook kook ik graag voor mijn familie. Ik hou erg veel van vissen. Ik zit op tennis bij Zaansport in Zaandam en vaar graag met mijn boot in het Wormer- en Jisperveld. AJAX en het Nederlands voetbalelftal vind ik heel erg goed. En ik hou van koken. Ik werk bij restaurant “de Andere Oever” in Purmerend. Het liefst sta ik in de keuken en maak ik lekkere dingen klaar voor de gasten en cliënten van Odion. Ik heb er zin in om in Zaandam te komen wonen bij het nieuwe plan van Stichting Goed Wonen Zaanstreek. Gezellig met andere bewoners leuke dingen doen maar ook een fijn eigen appartement te hebben.

Sydney

Mijn naam is Sydney en ik ben geboren in 1996. Ik werk bij Tante Tee -Koekenbakker in Krommenie, daar bak ik allerlei lekkers en sta in de bediening. Daarnaast werk ik bij de theatergroep van Odion, daar bedenken we leuke voorstellingen om op te treden. In de zomer, bij mooi weer, werk ik af en toe op het terras van Odion, Bakkie Leut aan de Zaan, in Wormerveer. Ik hou van gezelligheid, muziek, bioscoop, theater en gamen in mijn vrije tijd. Gezelschapsspelletjes vind ik ook erg leuk. Verder doe ik twee keer in de week aan fitness, soms met een personal trainer.

Michelle

Mijn naam is Michelle Minnebo ik ben in 2002 geboren, ik werk bij tante Tee / Koekebakker in Krommenie en bij café Benee van Odion in Wormer. Bij Only Friends in Amsterdam doe ik aan hockey en streetdance. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te puzzelen, loomen, strijkkralen, kleuren, diamond paintings of met technisch lego bezig te zijn. Maar natuurlijk zit ik ook graag op mijn Nintendo Switch en ipad.

Esmee

Mijn naam is Esmée. Ik ben geboren in 1996 en ik ben fan van Ajax en van de brandweer. Ik werk bij Tante Tee, dat is een lunchroom In Krommenie. Ik werk ook nog bij Wonderboyz. Ik houd erg van kleine kinderen en daarom help ik graag 1 keer per week bij een gastouderopvang. Verder zit ik graag achter de computer om mijn boerderij bij te houden en leuke filmpjes te kijken.

Céline

Hoi ik ben Céline, Ik ben in 1994 geboren te Zaandam. Ik heb een grote zus zij heet Julie. Julie woont samen met Jelmer in Hoofddorp, ik ben dol op mijn zus. Mijn best vriendin heet Usanne. Zij woont in Haarlem met haar vriend. Ik werk bij Tante Tee. Dat is een lunchroom In Krommenie. Daar help ik bij het klaarmaken van gerechten. Verder werk ik bij de Hooimaker. Dat is een zorgatelier met een winkeltuin In Assendelft. Soms werk ik daar in de tuin of maken we spullen van glas voor in de winkel. Ik heb het bij allebei reuze naar mijn zin. Mijn hobby's zijn paardrijden en muziek. In de toekomst hoop ik een eigen plek te hebben waar ik gezellig met andere mensen mag wonen en eten kan koken. Want dat vind ik ook leuk.

Copyright Stichting Goed Wonen Zaanstreek © 2022

Ontwikkeld door Codact